Paramedic & Fireman - Regulament Intern/ Internal Rules

In jos

Paramedic & Fireman - Regulament Intern/ Internal Rules Empty Paramedic & Fireman - Regulament Intern/ Internal Rules

Mesaj Scris de Sad la data de Lun Mar 05, 2018 1:14 pm

* Aveți voie să purtați la voi un Deagle pentru autoapărare, dar îl folosiți doar în caz că sunteți atacați, dacă purtați altă armă primiți FACTIONWARN. Înainte de a riposta, faceți un SS doveditor că persoana respectivă a atacat prima, pentru orice situatie, în caz că apar plângeri mai târziu.

* Raportul de activitate este OBLIGATORIU pentru cei de rank 1-5. Cine nu postează raportul de activitate (și are rank 1-5) fără a fi învoit va primi FACTIONWARN.

* NU circulați fără sirenă pe contrasens și dacă NU aveți urgență, dacă veți fi prinși riscați amenda sau factionwarn. (Puteți circula pe contrasens în cazul în care este blocată partea pe care circulați, sau sunt mașini părăsite sau care staționează pe carosabil).

* NU aveți voie să divulgați subiectele discutate în interiorul facțiunii (ce e pe /r, rămâne pe /r !), dacă veți fi prinși riscați demitere.

* Membri pot detine doar joburi legale.

* Dacă intervine o problemă și nu puteți ajunge la ședință programată de lider, aveți obligația de a posta în topicul “Inactivitate / Învoiri“.

* Nu aveți voie să stați AFK în spawn la intrare în HQ sau afară. Riscați AV (prima abatere), dacă doriți acest lucru mergeți pe HQ sau în HQ, dar nu stați în spawn.

* Nu aveti voie sa faceti SPAM sau sa scrieti cu CapsLock ON pe chat-ul factiunii. Riscati sa fiti sanctionati cu AV/ FW depinde de gravitate.

*NU aveti voie cu binduri "/f Comanda x e la mine " la prima abatere vei fi sanctionat cu AV , iar daca vei continua FW.

* Intre primirea comenzii si "comanda X la mine" trebuie sa treaca minim 3 secunde. Ex: Un player foloseste comanda [/service medic], RaJa va scrie pe /f "comanda X la mine" dupa minim 3 secunde. Se sanctioneaza cu AV la prima abatere,la a doua abatere FW ,iar daca se v-a repeta Demitere.

* Este interzis să faceți SPAM cu "Heal? G la ambulanta" / "Vrei heal?! Urca in ambulanta" / "Daca doresti heal da g la ambulanta" / etc. O dată, maxim de două ori ajunge, dacă scrieți de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam și veți fi sancționați - FW.

* Puteți merge doar la unele antrenamente/ședinte/eventuri organizate de membri gangurilor. (doar cu permisiunea liderului/subliderului)

* Nu aveți voie să parcați ambulanța lângă "i"-ul de la CNN LS O puteți parca la o distanță de 9-10 metri de la punctul de /ad, riscați factionwarn.

* Nu este permis sa stați AFK in ambulanță mai mult de 15 de secunde. Se sancționează cu factionwarn/demitere depinde de gravitate.

* Nu aveți voie să detineți droguri la voi, acest lucru duce la sanctionarea voastră cu AV (Prima abatere), dacă continuă va primii factionwarn. la mai mult de 3 abaterii Demitere.

* Pentru a accepta un apel medical trebuie să anunți pe /f "comanda x la mine". Dacă cineva acceptă comanda și nu a anunțat pe /f primește factionwarn sau dacă cineva acceptă comanda în locul celui care a zis primul pe /f "comanda x la mine'', primește factionwarn.

* Aveți voie să dați rob oricând, doar dacă nu sunt activități în următoarele 2 ore. Cine nu respectă această regulă riscă factionwarn / rank-down.

* Cine stă AFK (SLEEP / ESC) cu duty on primește factionwarn.

* Nu este permis să cereți rank-up, indiferent de modul în care o faceți. Cine nu respectă această regulă risca factionwarn / rank-down.

* În perioada de probă (2 săptămâni de la /invite) cine primește 3 faction warn (al 3-lea faction warn nu este acordat), va fi demis cu FP 60.

* Daca sunteti on-duty, iar cineva apeleaza la [/service medic], aveti doua optiuni: 1) Anuntati pe [/f] ca aveti deja comanda (ex: /f Am comanda) ; 2) Preluati comanda (/f comanda x la mine). Daca dupa 30 de secunde de la apel, nu ati folosit nicio varianta dintre cele de mai sus si aveti duty-on, vom considera ca sunteti AFK on-duty, ceea ce va duce la sanctionarea voastra cu FactionWarn.

* Aveti voie cu orice arma NUMAI pentru clan wars, rob si evenimente in cadrul factiunii sau al server-ului.

* Nu mai postati comentarii aiurea in sectiunea de Reply la reclamatiile lor. Au voie maxim 1 sau 2 comentarii cu explicatia insotita de dovezi. Cine incalca aceasta regula este sanctionat cu factionwarn.

* Un tester are 16 ore sa posteze in topicul "Evidenta test". In caz contrariu primeste factionwarn.

* De acum incolo nu mai trebuie sa anuntati pe [/f] in momentul in care luati o masina de la HQ.

* Regula se aplica si atunci cand respawnati un vehicul.

* Pretul pentru [/heal] unui jucator oarecare ramane la alegera voastra, insa trebuie sa fie cuprins intre 1$-5.000$.
Sad
Sad
Paramedic Leader
Paramedic Leader

Mesaje : 7
Data de înscriere : 05/03/2018
Varsta : 17

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum