LS Police Department - Regulament Intern / Internal Rules

In jos

LS Police Department - Regulament Intern / Internal Rules Empty LS Police Department - Regulament Intern / Internal Rules

Mesaj Scris de lamporo la data de Sam Mar 03, 2018 10:08 pm

wyNCqev.pngReguli interne generale- Sunteți obligați sa respectați Regulamentul serverului, Regulamentul Politiei cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
- NU reclamați un coleg din Police Department sau orice alt departament ( FBI, NG ) pe site, în schimb trimiteți un PM liderului sau contactați-l în joc pentru a rezolva problema.
- în lipsa Liderului sunteți obligați sa ascultați de Sublider. Daca nici Subliderul nu este online atunci sunteți obligați sa ascultați de cel mai mare în rank.

- Sunteți obligați sa ascultați în totdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sancționați după caz, putând fi chiar demiși.
- Pentru nelămuriri, propuneri sau probleme veți anunța liderul sau subliderul.

- Nu cereți rank liderului sau subliderului.

- Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distracție. Sancțiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in PD.

- În funcție de gravitatea faptei, liderul sau subliderul își rezerva dreptul sancționa un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fără FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel puțin 2 săptămâni in facțiune -) pentru încălcarea regulilor scrise și nescrise.

- O dovada este valabila 3 zile. Nu sancționați jucătorii daca dovada voastră este mai veche de 3 zile. O reclamație nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteți da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din momentul faptei.

- Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au făcut cerere de concediu sau nu au anunțat liderul printr-un PM pe forum vor fi demise!

- Este interzis sa permiteți unei alte persoane in afara de dumneavoastră sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveți voie sa puneți pe altcineva sa va facă raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

- Un membru PD/FBI care este înconjurat/atacat de mai mulți deținuți in jail si nu are alta cale de scăpare poate folosi comanda [/punish nume 50] pentru a scapă. Obligatoriu 50 secunde!

- Orice polițist care va fi prins încălcând regulile de circulație va plăti o amenda dubla pentru fapta comisa. In cazul in care nu plătește va primi Faction Warn.Comportament si limbaj- Respecta colegii din departamente și restul jucătorilor de pe server.

- Nu vă certați pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.

- Acest departament este unul cât se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

- Nu aveți voie sa favorizați/faceți discriminări între jucători, indiferent ca va este prieten sau dușman.

- Se vor acorda sancțiuni grave pentru generalizări negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care caută cearta nu merita sa rămână în acestea.

- Nu vă este permis să mergeți [/DUTY] ON în cazinouri pentru a juca barbut.Ședințe și Antrenamente- Ședințele și antrenamentele se vor anunța cu 48 de ore înainte în topicul Anunțuri importante / Important announcements

- Cine întârzie la ședința / antrenament va veni în Armoury / Sala de ședințe, fără a face gălăgie pe chat sau pe [/r].

- În timpul ședințelor sau antrenamentelor veți opri telefoanele și veți asculta de Lider, Sublider sau antrenor până când acesta vă va da voie să vorbiți.

- Dacă întârziați la antrenament / ședința, puteți veni în primele 10 minute, fiind sancționați cu un Avertisment Verbal. Dacă întârziați mai mult de 10 minute, sancțiunea este Faction Warn și sunteți excluși din antrenament.

- Cine vorbește neîntrebat la ședințe sau antrenament va fi sancționat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmând ca la cea de a doua să fie exclus de la activitate și să primească Faction Warn.

- Aveți voie sa faceți 2 învoiri la antrenament și 2 la ședința pe lună. Cine încalcă această regula primește sancțiunea corespunzătoare.Echipele ROADS & S.W.A.T- Respectați echipa în care ați fost repartizați.

- Membrii rank 3+ care fac parte din echipa S.W.A.T pot aresta cu aproape orice mașina personala. Este interzis ca echipa Roads să folosească mașina personala (sa stea la panda, sa dea amenzi, etc).

- Un membru al echipei Roads nu are voie sa aresteze decât suspecții al căror wanted a fost acordat de către ei și suspecții care se predau la aceștia. În același timp, pot răspunde prin omorârea suspecților ce îi atacă.

- Un membru al echipei S.W.A.T poate face dovezi cum un jucător încalcă regulile de circulație și să paseze dovada unui coleg din echipa Roads. Astfel, orice dovada provenita de la un membru de departament ce atesta încălcări ale regulilor de circulație va fi luata în considerare. Cele provenite de la jucători ce nu fac parte din departamente nu vor fi luate în considerare.! Detalii despre echipe găsiți in topicul Police Department - Membrii / Members

lamporo
Fondator
Fondator

Mesaje : 11
Data de înscriere : 03/03/2018

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum